вторник, 27 септември 2011 г.

За какво се води дискусия?


Джон Лоу е инициатор за световна държавна финансова грешка, която е запазена в съответни страни и заради нея се развиват диспропорции и (за достатъчно време) криза.

Знанията за инициатива на Джон Лоу през 1716 г. са база за истина - кога и къде за първи път в света е начало на особено важна причина за стопанска криза през 2011 г.

За какво се води дискусия?

За следното:

При конкретна ситуация в съответна страна са възможни две тези:

Запазеното от време със „Златни пари” нейно държавно финансово управление (ДФУ)

(1) „съответства”

или

(2) „НЕ СЪОТВЕТСТВА”

 на качества на  ползвани „Незлатни пари”.

При условия, че досега отговора на този въпрос не е проучван и отговорът му бе световно неизвестен, след мои (за първи път в света по темата) изследвания -  представям за вярна теза №2.

Именно поради НЕСЪОТВЕТСТВИЕ на наследено от време със „Златни пари” ДФУ спрямо качества на „Незлатни пари” се развиват диспропорции и (за достатъчно време) стопанска криза.

Какво неточно има в това мое мнение?

Защо някой счита, че теза №2 се представя от „луди”, докато нормалните „знаят, че е вярна” теза №1?

Това, което представям на Вас и други участници в дискусия е световна научна новост, която и световно признати експерти все още не знаят.

Ако представеното от мен не е вярно, моля посочете в кой университет в света се изучава за ДФУ, според ползвани „Златни” или „Незлатни пари”?

Ако това Ви затруднява, за по-лесно - Кое е това ДФУ в света, което през 2011 г. се съобразява с ползвани "Златни" или "Незлатни пари"?.

За съжаление и специалисти трудно приемат истина, че начинът на ДФУ през 2011 г. и ползвани „Незлатни пари” са НЕСЪВМЕСТИМИ и поради тази причина се развива стопанска криза?

Ако някой не е съгласен с резултати от мои изследвания, то същият е на позиция, че днешното ДФУ и ползваните пари са полезно съвместими, т. е. той е солидарен с "Грешката на Джон Лоу" (При стопанство с „Незлатни пари”, продължена употреба на несъвместим с качества на „Незлатни пари”, наследен от време с ползване на „Златни пари” начин на ДФУ), която ежедневно води към развитие на стопанска криза.

Можете да бъдете сигурни, че всеки който направи изследвания на тема „Съответствие на ДФУ спрямо ползвани „Златни” или „Незлатни пари” ще получи представяните резултати, които изненадват и специалисти.


Ако някой не е съгласен с изводи - може да направи опит да докаже, че запазеният от време със „Златни пари” начин на ДФУ е съвместим спрямо качества на „Незлатни пари”.


Колкото и опита да се правят не е възможно да се обоснове съвместимост на ДФУ от време със „Златни пари” и при нови условия с „Незлатни пари”, защото само да се огледаме около себе си ще видим развитие на стопанска криза, поради запазено от време със „Златни пари” ДФУ, което е НЕГОДНО при употреба на „Незлатни пари”.

За спасение от стопанска криза през 2011 г. е необходимо да се прекрати сегашна държавна финансова „Грешка на Джон Лоу”, което ще осигури усъвършенстване на ДФУ и негово СЪОТВЕТСТВИЕ спрямо качества на „Незлатни пари” и стопанската криза ще се премахне.


Иван Митев - икономист

Няма коментари:

Публикуване на коментар