четвъртък, 1 септември 2011 г.

Подход за сполучливо преодоляване на стопанска криза


Водещи български икономисти публикуваха „Паметна записка: Рисковете за националната сигурност, породени от дълговите кризи в ЕС и САЩ".


Полезно е съобразяване, че бюджетният дефицит не е причина, а последица от конкретна причина за подсигуряване развитие на стопанска криза в съответна страна.

Кризисните процеси при съответни държавни дългове са резултат от разкрита държавна финансова „Грешка на Джон Лоу” - ползване на „Незлатни пари”, при запазен несъвместим с техни качества начин на държавно финансово управление от време със „Златни пари”.

Анализите доказват, че до 24 часа време, след прекратяване на представената катастрофална управленска неразвитост – сегашните проблеми по обслужване на съответен държавен дълг ще са овладени.

Възможният подход за сполучливо преодоляване на стопанска криза през 2011 г. е известен - прилагане (спрямо време със "Златни пари") на усъвършенствано с "Модел Ресурси М" държавно финансово управление.

Жалко, че специалисти от правителство не осъзнават разлика между качества на „Златни” и „Незлатни пари” и за необходимостта при ползване на „Незлатни пари” - успешното противодействие срещу стопанска криза е възможно само при подобрено с „Модел Ресурси М” нейно държавно финансово управление.


Иван Митев – икономист

Няма коментари:

Публикуване на коментар