неделя, 28 август 2011 г.

Полезно поведение


При условия на стопанска криза през 2011 г. - единственото полезно поведение е прекратяване на сегашната катастрофална държавна финансова грешка, заради която се развива стопанска криза.

При запазване на разкритата държавна финансова грешка (ползване на „Незлатни пари”, при запазен несъвместим с техни качества начин на държавно финансово управление от време със „Златни пари”) каквото и да се прави не е възможно прекратяване развитие на стопанска криза, а само постигане на увеличено време до развитие на хиперинфлация и понасяне на увеличени болезнени щети за участници в стопански живот.

Ценно е знание, че (независим от човешки желания) действа „Обективен финансов закон за противодействие срещу стопанска криза”: При ползване на „Незлатни пари” в съответна страна, успешното противодействие срещу стопанска криза е възможно само при подобрено с „Модел Ресурси М” нейно държавно финансово управление.

Пример:

В САЩ от три години, при условия на продължаваща правителствената държавна финансова грешка (ползване на „Незлатен долар”, при запазен несъвместим с негови качества начин на държавно финансово управление от време със „Златни пари”), заради която се развива сегашната тяхна криза - чрез завишение количество на "Незлатен долар" временно "се спасяват" като увеличават време до развитие на хиперинфлация и понасяне на увеличени болезнени щети за участници в стопански живот.

Истината е, че до 24 часа време, след прекратяване на разкритата катастрофална държавна финансова грешка на правителство на САЩ – сегашните проблеми по обслужване на американския държавен дълг ще са овладени и кризата успешно продоляна.


Иван Митев - икономист

Няма коментари:

Публикуване на коментар