четвъртък, 11 август 2011 г.

Уважаеми дами и господа,



През 2011 г. човечеството е жертва на нов пореден етап на световна стопанска криза.

За спасение от жестоки щети при нейна ескалация е необходимо разкриване и успешно премахване на особено важна причина, която я създава и развива.

В блога са публикувани по-важни открития и творчески разработки, обосноваващи истина при съответна "Държавна стопанска криза".

Обнародваните резултати от научни изследвания предоставят възможност за осъзнаване на особено важната причина (с наименование „Грешка на Джон Лоу”) за стопанска криза през 2011 г. и за нейно успешно преодоляване чрез подобрение с „Модел Ресурси М” при съответно държавно финансово управление.

Тук, различието спрямо други блогове е, че се прилага принцип за предимство на теоретична обоснованост на конкретен стопански процес.

Читателите на блога могат да се запознаят с основно съдържание на съществувал хилядолетия, но досега неизвестен стопански елемент, който е означен с име „Ресурс М”.

Световна новост е, че за първи път в света се представя верен отговор на въпроса за платформа на съответно държавно финансово управление, според ползвани „Златни” или „Незлатни пари”.
Изследванията доказват наличност на „Обективен финансов закон за противодействие срещу стопанска криза”: При ползване на „Незлатни пари” в съответна страна, успешното противодействие срещу стопанска криза е възможно само при подобрено с „Модел Ресурси М” нейно държавно финансово управление.

Желаещи могат да задават въпроси за откритията и творческите разработки.

Благодаря за отделеното време към резултати от многогодишен творчески труд.

Моля за Ваши мнения.


С уважение,

Иван Митев - икономист

Няма коментари:

Публикуване на коментар